КУЛТУРАТА
Дизайнерско ателие ''ЛюДиНел''
Google
в сайта
"Сигурен съм, че тя ще бъде чудесна. Има талант и публиката не й е чужда, така че съм подготвил много различни образи за нея. Все още нямам готов сюжет, но в крайна сметка даже бих се допитал до нея за историята на филма", коментира режисьорът.
Той е посетил Париж през юни и е поканил съпругата на френския президент Никола Саркози за своя проект. Отговорът на първата дама на Франция Карла Бруни е положителен, а снимките на новата продукция започват през следващата година, твърди френски вестник. През 1994 г. Бруни имаше малка роля и партнираше на София Лорен и Марчело Мастрояни във филма "Pret-A-Porter".


Уди Алън покани Карла Бруни за свой филм
Начална
За нас
Архив
Форум
Галерия
За реклама
Карта на сайта
Линкове
За контакт
актуално
политиката
Светът и ние
Балканите
Реалността
Страната
А сега накъде?
Темата
Властта
Словото
Спортът
Raz-влечението
На фокус
Историята
Културата
Икономиката
Карла Бруни
Бившият съпруг на Мадона - Гай Ричи подписа договор с компанията "Уорнър Брос" за заснемането на екшън с извънземни, който ще бъде базиран на популярния комикс "Lobo". Самият герой Лобо се появява за първи път в комикс през 1983 г. Той е наемен убиец на извънземни. Снимките на новата хитова продукция ще започнат в началото на следващата година като това ще е първият филм за Гай Ричи след заснемането на дългоочаквания "Шерлок Холмс", който трябва да се появи по кината около Коледа. Все още не е ясно какъв ще е актьорският състав към новата лента.Гай Ричи прави филм за извънземни
Гай Ричи
"Кралицата на попа" Мадона ще участва в най-дългия и тежък маратон в света - "Маратонът на пясъците". Той ще се проведе в Мароко. Състезанието е през април 2010 г. Участниците в него трябва да изминат 254 километра за 6 дни. Разстоянието е близо 6 пъти по-голямо от стандартния маратон. Пробегът е изпитание и за физиката, и за психиката на участниците. Те се гонят през мароканската пустиня. Бягат с раници на гърба, в които носят всичките си необходими вещи, както и храната за 6-те дни.
Организаторите на маратона им осигуряват само водата и палатките. Въпреки тежките правила Мадона била готова да се впусне в надпреварата и много искала да спечели. Кралицата на попа е известна със стегнатото си мускулесто тяло. За да се подготви добре, тя предупредила мениджърите си да не я ангажират с нищо по време на маратона.

Мадона ще участва в "Маратонът на пясъците"
Мадона ще участва в маратон

........................
кликни